2018.10.22 Mon 更新

Laser op militair gebied

Op dit moment kan de energie van een laserpen de satelliet op grote hoogte niet vernietigen, maar deze kan worden vermeden door tegelijkertijd een satelliet uit te lijnen met verschillende laserpennen

Laserpennen online

Momenteel zijn laserwapens onderverdeeld in drie categorieën. De ene is verblindend en gebruikt de verblindingskenmerken van de 500 mW groene laser om de zichtlijn van de vijand te verstoren. De tweede is een tactisch type uit de directe omgeving dat kan worden gebruikt om raketten en vliegtuigen neer te schieten. In 1978 voerden de Verenigde Staten bijvoorbeeld experimenten uit met anti-tank raketten met een laser. Het derde type is een strategisch type over lange afstanden, dat een anti-satelliet of anti-intercontinentale ballistische raket kan zijn en het meest geavanceerde verdedigingswapen wordt. Laserwapens zijn echter gevoelig voor het weer en de gevolgen van de aanval zullen aanzienlijk worden verminderd in het geval van regen, stof en gas.

Op dit moment zijn deze rode laserpennen ontwikkeld, die mensen op 500 meter permanent kunnen verblinden en mensen tijdelijk op 2 kilometer kunnen blinden. In anti-tank en anti-onderzeeër hebben laser verblindende wapens ook een groot ontwikkelingspotentieel. De activiteiten van tanks en onderzeeërs zijn onafscheidelijk van de periscoop. Daarom, wanneer de rode laserpen wordt gelanceerd bij de ingang van de periscoop, zullen de commandant en de bestuurder die naar de externe situatie met de periscoop kijkt, worden aangestuurd. De ogen van het personeel zijn beschadigd en de tanks en onderzeeërs verliezen hun gevechtsmogelijkheden. De verkenningssatellietverkenning het gronddoel met behulp van verschillende foto-elektrische sensoren die daarin zijn geïnstalleerd. Als de foto-elektrische sensor wordt bestraald met de rode laserstraal, wordt de verkenningssatelliet ook een 'schorpioen'.
出典 : https://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html

Onlangs heeft het Duitse bedrijf Missile Group (mbda) aangekondigd dat laserwapens de beste manier zijn om micro-mini-drones te bestrijden. Vanwege de recente verschijning van micro-UAV's aan het naderen van premier Merkel die openbare evenementen bijwoont. Als je een laserluchtverdedigingssysteem hebt, kun je de drone neerhalen en de veiligheid van de leider effectiever beschermen.

Hoog vermogen groene laserpennen
Kopen hoog vermogen groene laserpennen van online winkel. Deze groene laserpennen lijken samen te komen. Onderzoek naar laserwapens begon meer dan een halve eeuw geleden. Bovendien is de laser als wapen vergelijkbaar met het gewone civiele laserprincipe in het dagelijks leven, maar het effect is heel anders. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben sommige mensen een intens licht gebruikt om de aandacht van de vijand te verstoren. De groene laser maakt niet alleen de zogenaamde "duizelige" wapens krachtiger, maar vermindert ook drastisch hun omvang, waardoor ze meer draagbaar worden. Laserwapens zijn echter niet zo onschuldig als mensen denken en sommige mensen zijn blind geweest vanwege stun guns.

出典 : https://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html

Het zijn de Verenigde Staten die van de groene laser een wapen maken. Op 26 maart 1983, drie dagen nadat Ronald Reagan zijn 'Star Wars' raketafweerprogramma had aangekondigd, experimenteerde het Amerikaanse leger met een gigantisch laserwapen aangedreven door een atoombom en zijn röntgenfoto's. Het kan de geschiedenis ingaan als het gekste anti-raket wapen.

Per definitie is een sterke laserpen een gericht energiewapen dat een laserstraal gebruikt die in een bepaalde richting wordt uitgezonden om een ​​doel aan te vallen. Het heeft vele unieke voordelen. Allereerst is de lasersnelheid snel, 300.000 kilometer per seconde en kan elk wapen niet zo'n hoge snelheid bereiken. Ten tweede kan de 500mW groene laserpen, eenmaal gericht, het doel direct raken met weinig voorbereidingstijd. Ten derde kan het in een korte tijd meer dan 1 miljoen keer de energie van kernwapens concentreren, en kan het flexibel van richting veranderen zonder emissie-vervuiling. Het speelt een unieke rol in opto-elektronische tegenmaatregelen, luchtverdediging en strategische verdediging.
出典 : https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html

Wanneer laserpennen worden gebruikt om vijandelijke wapens te doden, hebben ze hogere energie nodig, vaak aangeduid als hoogenergetische laserwapens. Op dit moment zijn laserkanonnen in de lucht en voertuigen ontwikkeld in de Verenigde Staten. De laserpen is stevig en heeft een hoge hitrate. Omdat de intense straal sterke ablatie, straling en effecten heeft, heeft het een hoge destructieve kracht op wapens en apparatuur. Laserwapens kunnen geleidingssystemen vernietigen, kernkoppen doen ontploffen en granaten vernietigen, geleide bommen, artillerie-granaten, raketten, satellieten, vliegtuigen, kruisraketten en vernietigingsradars, communicatiesystemen en meer onderscheppen. Laservernietiging van satellieten kan worden uitgevoerd door grond, lucht en ruimte.
出典 : https://www.laserkopen.com

Wanneer laserwapens worden gebruikt om vijandelijk personeel te doden en specifieke apparatuur te vernietigen, is de energie die nodig is om te lanceren over het algemeen niet hoog. Het wordt een laag energetisch laserwapen genoemd, dat vooral vijandelijk personeel verblindt en lichtgevoelige elementen van sommige foto-elektrische meetinstrumenten maakt. Het is beschadigd of zelfs ineffectief, of het kan worden gebruikt om grote gebieden in steden en bossen te ontsteken. Volgens rapporten kan een laser met een pulsvermogen van 100 MJ de bloedige bloeding van het menselijk oog op 500 meter veroorzaken en kan het netvlies worden verbrand op 2 km.

laser

ランキング

ページトップへ